Prirodne namirnice koje pojačavaju seksualnu želju kod žena - Festals - Official Website
807
post-template-default,single,single-post,postid-807,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Prirodne namirnice koje pojačavaju seksualnu želju kod žena

Prirodne namirnice koje pojačavaju seksualnu želju kod žena

Bilo da vaša veza u seksualnom smislu napreduje, stagnira ili nazaduje, dobro je znati da u prirodi postoje namirnice koje će gotovo bez izuzetka pojačati seksualni apetit kod ženskog partnera. Predstavljamo vam pet prirodnih afrodizijaka za žene.

1. Špinat
Špinat može da se kupi u prodavnicama tokom cijele godine, što mu omogućava da bude jedan od najkvalitetnijih i najmoćnijih afrodizijaka. Špinat sadrži mnogo magnezijuma, što povećava protok krvi, i ujedno doprinosi brzoj uzbuđenosti.

2. Crveno vino
Crveno vino je jak afrodizijak, čak je potvrđeno i naučnim istraživanjem. Žene koje su pile jednu do dvije čaše vina povećale su svoju seksualnu želju u poređenju sa onim ženama koje nisu pile ni jednu čašu.

3. Losos
Losos je bogat omega-3 masnim kiselinama, koje su uglavnom dobre za zdravlje. Osim toga, konzumiranje lososa povećava nivo dopamina u mozgu.

4. Badem
Badem promoviše uzbuđenje kod žena. Badem sadrži selen, cink, a takođe i vitamin E, koji je uključen u formiranje seksualne želje.

5. Festals za NJU
Egzotična kombinacija vanilije, đumbira, epimedijuma i ginsenga, tradicionalnih i provjerenih afrodizijaka, čini ovu čokoladu potpuno prirodnim i efikasnim sredstvom da se podstakne i raspali strast.

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.